city exploration nanjing
The Little House Behind the Billboard is a visual research project regarding the urban environment in relation to social structures, (visual) culture, history, architecture, and transport. A case study of Nanjings urban space at the Lion Bridge in China.

This street is all about food and consumerism, but at the backside of the billboards the real people live. At the most extreme we found a little makeshift house on a rooftop. It was facing the back of an enormous billboard, displaying a perfect smile to the streets. To break through the facades, clearing the view of both sides, we designed windows based on traditional Chinese wood works.

This project was a cooperation with Nanjing University of Technology 2007.

Fei Yang Studio: Jan Ciecierski, Lu Guang Hui, Lu Feng, Shen Fei, Zhang Zheng.

Under creative writing guidance of Meghan Ferril:

///www.meghanferrill.com///

:: reserach :: city :: nanjing :: china :: creative writing :: workshop :: post st. joost

nanjing
nanjing

Overview of the research area, a culinairy and shopping street.

nanjing

The contrast in Chinese society.

nanjing

Creative writing on the atmosphere of the area, a workshop given by Meghan Ferril.

nanjing

The base phiiosophy for our visual intervention.

nanjing
nanjing

Traditional chinese window shapes connecting the two sides.

nanjing
nanjing
nanjing

Giving people view.

nanjing

Nanjing street photography.

nanjing
nanjing
nanjing
nanjing
nanjing